Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az az autoimmun betegség?

Mi az az autoimmun betegség?

Figyelt kérdés
Mik a tünetei?Milyen károkat okoz a szervezetben?Ez fogyatékosság?Semmit nem tudok róla,segítenétek?

2011. dec. 27. 13:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem mondanám fogyatékosságnak. De a szó szoros értelmében a lehetősége fogy egyes embernek, akik autoimmun betegséggel küszködnek. Én míg égen atletizáltam, kosaraztam, futottam, mára egy egy reggel annyira fáj az izületem, hogy alig tudok menni. 31 éves vagyok. Néhány éve kivették a mandulámat, mert arra gyanakodtak gócpontként. Nem az volt. De kicsi gyerekeknél gyakori lehet a lázasodás okaként a mandula. Sajnos egyik barátnőm kislánya ilyen. Sokat küszködnek a mandulával, hamar berobban és akkor neki lázzal jár. Nálatok nincs vele gond?
2011. dec. 28. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!