Mennyi kaját adhatok a babámnak 11hónapos? Olyan sokat eszik a másé is? Normális ez?
Van hogy reggel 6körül szopi majd kilenc körül és velem képes reggelizni. És lazán megeszik egy fél karé kenyeret jó nagy szeletnek a felét, DE volt hogy megevett délután egy egész karét. Félek hogy kövér duci gyerek lesz. Hogy előzzem meg. Én is és a férjem is nagyon szeret enni, és tudom hogy kicsi koromban határt szabtak a kajálásaimnak és azért nem lettem végül duci de iskolás koromig szinte kövér kategóriába sorolnám magam.
Este két cici után még megeszik egy adag tejpépet. 200g.
Valamint ebédkor is megeszik egy egész csirkecombot.
elképedve olvasom, amit írsz. az én lányom 9 hónapos, de nekem meg pont az ellenkezője a bajom, alig eszik, és csak pépeset, mert természetesen anyatejet.
bocs a kitérőért.
Szia!
Az én fiam most lesz 11 hónapos, 10kg és 75 cm. Szinte ugyanez: 6 körül szopi, 9 körül velem reggelizik, 1 kisebb szelet kenyeret eszik meg. Délben-1 körül már kéri az ebédet!
Ennek ellenére az utóbbi 2 hónapban mindössze 200-200g-t hízott...Nagyon mozgékony:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!