Mit tegyek olyan "csunyan" eszik?
Figyelt kérdés
3,5 honapos a kisfiam, tapszeresek vagyunk, tud cumisuvegbol enni. Kb. 2 hete viszont ugy eszik, mintha sosem evett volna cumisuvegbol. Kapokodva eszik, a fele melle megy, nyitogatja a szajat kozben es nem szivja rendesen. Hol meg annyira szivja,hogy az arcocskaja is behorpad es kozben kapal a kezevel. Mar probaltam tobbfele cumit, tobbfele markat, adtam neki hidegen, melege a tapszert, el is vettem kozben tole, h pihenjunk, de akkor csak sir nagyon. Mar tanacstalan vagyok, mi lehet a baj? Minden etetes egy kinszenvedes.2009. máj. 20. 14:11
1/3 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, az én kisfiam 4 hós anyatejes, de ugyanúgy szopizik ahogy a te kisfiad eszik a cumisüvegből! Néha már ott tartok, hogy kicsit le kell fognom a kezét, mert állandóan jár neki, kapkod (ja és a lába is non stop mozog)! :) Ezt kb 1 hónapja kezdte el, előtte nem volt ilyen gondunk!
2/3 anonim válasza:
Az Én 3,5 hónapos lányom ugyanezt csinálja kb. 2 hete, Ő is anyatejes, de kezd nagyon fárasztó lenni egy-egy evés.
3/3 anonim válasza:
Az én fiamnál is volt ilyen időszak.Most 8 hós,de most éppen nyugisan eszik.Én már azon gondolkodtam,hogy elhagyjuk a tápszert,mert azt hittem,hogy nem szereti már és azért csinálja.Tök pipa voltam minden etetésnél,mert csak nyekergett,meg folyt mellé,nem szívta rendesen.Aztán abba maradt...Hogy miért volt,fogalmam sincs.Majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!