Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is orvos mondta, hogy...

Másnak is orvos mondta, hogy adjon a babának reszelt almát? Még csak 7 hetes a kislányom, merjem? Szoptatom és időnként kap pótlást is.

Figyelt kérdés

Doktornénink mondta, hogy fokozatosan kezdjem adni naponta.

Először csak a levét és egy kávéskanállal aztán kettőt stb.

2009. máj. 20. 13:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia!Az én ismerősömnek is mondta a védőnő vagy a doki,hogy 6 hetes korától lehet adni almát!
2009. máj. 20. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van a 14:02- nek már megint okosabbak vagytok az orvosoknál.Ez a hozzáállás már elviselhetetlen.A multkor egy anyuka azt irta hogy szegényes körülmények között élnek és nincs pénze kiváltani a tápszert őrá meg rábeszéltétek a tehéntejet na akkor kire is kellene ráküldeni a gyámhatóságot?
2009. máj. 21. 08:52
 13/13 anonim válasza:
48%
14:37-es nek üzenem A lányom az iskolából hasmenéses fertőzést hozzot haza és a fiam akki 6 hetes elkapta mindent elkövettem hogy meg védjem.Gyermekorvos azt mondta vagy valamien antibiotikum aminek nem tudjuk milyen hatása lesz a fiamra vagy sárgarépa főzelék én is elkészithetem 120ml-be 1 kanál étolaj vagy 6 hó bébiétel finomra turmixolva .Most nekem is küldheted a GYÁMŰGYET.Még annyit hogy rögtön helyrejött és azota is kap szilárd ételt.
2009. máj. 21. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!