Meddig lehet fenntartani a tejcsit csak fejéssel?
A tejelválasztás fenntartásához elengedhetetlenül fontos, hogy kisbabád szopjon. Így ugyanis olyan ingerek érik a mellet, amelyet fejéssel nem lehet kiváltani.
Ha semmilyen körülmények között nem sikerül rábírnod hogy szopjon, akkor marad a fejés. Alaposan masszírozd át mielőtt fejsz. Próbálj ugyanolyan ritmust vinni bele, mint amikor szoptattál. Elegendő folyadékot fogyassz.
Ha ezeket mind betartod, talán még 1-2 hónapig (egyénenként változik) el tudod látni babádat tejjel.
Remélem sikerül majd.
Szia!
Kérj tanácsot a védőnőtől, Gyermekorvostól. Fordulj szoptatási tanácsadóhoz! Ők nagyon sokat segítenek! Budapesten az István kórházban volt, de lehet, hogy még mindig ott van. Ne használj nagyon illatos tusfürdőt, dezodort, krémet, mert lehet, hogy a Baba rossz ízt érez! Kicsi tejet kinyomhatsz és azzal bekened a bimbó körül, hogy inkább a tej szagát érezze. Próbálkozni kell. Fejéssel meg elég sokáig fent lehet tartani a tejet, nem csak 2 hónapig! Nézd meg a [link] oldalt! SOk hasznos dolog van rajta! Sok sikert és NE add fel!
Csatlakozom az előttem szólóhoz igaz az én babóm még csak 6 hónapos, de ha szopott volna már rég nem lenne tejem, így meg a faygóba is jutott bőven:)
Medela elektromos mellszívó tuti!!
1,5 évig szoptattam a kisfiamat, most két éves, de még mindig nem apadt el. Igaz már nem szoptatom és nem is fejek, csak néha megnézem, hogy jön-e még belőle!
Medela mini electric-re esküszöm. Semmi más nem kell, sok folyadék és, hogy 2,5óránként leülj fejni.
Van egy úgy nevezett tejszaporító fejés, amit az elején lehet csinálni, 7-7,5-5,3-3,2-2,1-1 percig kell fejni mind két mellett és szépen jönni fog a tej egy kis idő után.
Ezt azoknak írom akik ezután fogják ezt olvasni. Remélem segítettem valakinek. Ha kérdésetek van nyugodtan írjatok privit, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!