Csak fejéssel vissza lehet hozni a tejet?
Szia!
Milyen mellszívód van?
Nekem is ugyanilyen problémám volt a babámmal.
Medela swing-em volt 9 hónapig tudtam neki fejni a tejet.
Nem csak a kényelmesség miatt, hanem hogy meg tudd tartani,illetve növelni tudd a mennyiséget.
Nekem azért volt jó a medela swing, mert nem csak fej, hanem fejés előtt, gyors mozgásokat végez, pont olyat amilyet a babák, hogy előhozzák a tejreflexet.
Ezáltal nő a mennyiség.
Tudom nagyon drága készülék, újonnan 44000 ft, de én pl a teszvesz-en vettem 20000 ért. Nekem nagyon megérte!
Már csak azért is, mert ha tápszerezni kellett volna, na az lett volna az anyagi csőd! Arról nem is beszélve, hogy a tejcsi, az mégiscsak tejcsi.:-)
Nálunk nem akkor volt sosem a fejl. ugrás, amikor "kellett volna". Mindig eltolódva. Neked is az lehet. Ekkor a gyakoriságon van a hangsúly, fejj gyakrabban.
Esetleg megpróbálhatnád újra csak szoptatni. Ne add oda neki a cumiját 2-3 napig, hanem tedd cicire. Ha nem fogadja el sehogysem, kiskanállal add neki a lefejt tejed, vagy itasd pohárból. Egy próbát megér, csak türelem kell hozzá mindkettőtöknek. 2-3 napot szerintem megér, a szoptatás a legjobb táplálási módszer, és az anyatej a legmegfelelőbb táplálék a babáknak, tehát csak jót teszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!