Levinnétek a falu másik végébe az 5 hónapos babátokat ilyen ködben meg hidegben anyosékhoz?
Na én biztos nem adtam volna oda az 1 hetes gyereket. Még most sem adom csak ugy oda a gyereket. Ha akarja látni, akkor eljon és megnézi. Kicsi babának még az anyja vagy az apja mellett van a helye. Nem mondom, hogy nem vigyáztak rá a nagyszulok ha szukség volt, jobban szeretunk mindent ketten megoldani a férjemmel. Anyosod kibírhatatlan.
1 éves kislány anyukája
Örülj neki hogy most nem jár oda és nem zaklat.Amugy meg állj ki magad mellett!! Ne engedj ezentúl semmilyen kérésnek és elöbb utobb bele fog törödni hogy nem ő a főnök a családban.Komolyan mondom ne engedj neki, és a férjednek is segíts hogy a sarkára állhasson!!
A picinek jobbulást kívánok.
4 éves és 1 éves kisfiúk anyukája :)
Elhiszem hogy furcsa de ezen ne rágd magad.A lényeg hogy tőletek megkapja a pici a kellő figyelmet és szeretetet.Meg szüleiddel éltek és gondolom ők is imádják.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!