Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is olyan hogy nem...

Más babája is olyan hogy nem lehet rola egy percre sem levenni az embernek a szemét?

Figyelt kérdés
Az enyém nyolc hós,de nem lehet fél percre magára hagyni,mert biztos olyan csinál,amit nem szabadna,mert baja lesz töle.Tegnap elött is ágyaztam,ö meg mászott a parkettán,aztán orra esett aranyom,utána meg az anyukám tenni akrta be az etetöszékébe,ö meg odacsapta a kezét,aztán odacsipte,mikor nagynehezen megvigaszalodott meg beletettük a kiságyba,ö meg felállt,mert ugy látja magát a tükörben,aztán olyan boldog volt,hogy elkezdett táncolni,és beverte az inyét az ágyba,és felszakadt neki.De amugy tudja hogy mit nem szabad,mert mielött megcsinálja,rámnéz,és röhög,de ha szólok neki hogy nem szabad,annál is inkább,és ha akkor nem hagyom neki,akkor megcsinálja késöbb,mikor egy percre leveszem róla a szemem.Más babája is ilyen.Egyébként kislány,és rettentöen imádom.
2009. máj. 20. 05:55
 1/1 anonim ***** válasza:
igen, az enyém is tudja mit nem szabad. állandóan foltok, karcolások, itt -ott sebek vannak rajta. meg kajamaradékok rajta és a ház minden szegletében:-)) hát, estére nem kell ringatni engem sem. TEgnap leszaltózott az ágyról, pedig ott ültem mellette. de ilyen szép esést én sem tudtam volna csinálni, négykézlábra érkezett és vigyorgott, hogy milyen jól sikerült, még büszkeség is csillant a szemében:-)
2009. máj. 20. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!