Mennyi folyadékot adtok 9hó körüli babátoknak?
Mi is 9 hósak vagyunk, és nálunk változó, hogy mennyit iszik. Reggel-délben-este van tápszer, 210-et keverek be, van amikor megissza, van mikor 60-90 ml körül meghagy belőle. Mellette babateát, vizet és néha gyümölcslét is adok neki. Nálunk a "sok" az 3-4 dl. Bár hozzá kell tennem, hogy se én, se az apja nem iszunk sokat. Talán 1/2 liter egy nap....
Tudom, hogy ez nem jó, de hiába kínálom a gyereket, hogy igyon, ha egyszer ő nem kér. Tölcsérrel mégsem tölthetem bele... :)
Én mindig is annyit adtam neki, amennyit elfogadott. Most 11 hónapos és van, hogy 3 decit iszik meg egy nap, van, hogy 6-7decit is. Teljesen változó. De ez így volt már 9 hónapos korában is. :)
A vízzel nem lesz tele a pocija, max egy kicsit csúszik az étkezés, de nem sokat. Nálunk max fél óra volt ilyen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!