Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
az anyám mindig beleszól ha jön hozzánk vagy ha beszélünk telefonon az 1 éves babám "nevelésébe"..állandóan beszól hogy nem elég friss az2011. dec. 25. 14:31
2/11 anonim válasza:
nem elég friss az....?????, mi??,
3/11 Kerria válasza:
Mindig bele fog szólni... nem feltétlen rossz indulattal, nem feltétlen kioktatásképp... de ő felnevelt Téged, ezért úgy érzi ezt már ő tudja. Én legalábbis így látom. Ilyenkor gondolj arra, hogy akinek sajnos már nem él az Anyukája, ott örülne ha beleszólna... Tudom ez nem vigasz, de mindenképpen egy meglátás.
Kíváncsi lennék a leírásod végére is, mert így csak arra tudok válaszolni, hogy Anyukád beleszól...
Kellemes Karácsonyt!
4/11 anonim válasza:
Nekem meg abba szól bele, hogy miért adok neki babakaját... :(
5/11 anonim válasza:
Ez szerintem sok helyen így van, nálunk más szól bele a "nevelésbe". Nem feltétlenül rossz, hisz segíteni akarnak,de olyan érzés néha, mintha béna lennék...Tudod, szerintem az van bennük, hogy ők felneveltek x gyereket és át akarják adni a bevett szokásokat, ami sokszor a mi felfogásunkkal, elveinkkel nem egyezik meg. Fel a fejjel!:)
6/11 anonim válasza:
Egyik fülemen be, másikon ki....
Főleg, ha anyósom mondja. De anyummal is sokszor így vagyok.
Hadd mondják. Én meg úgy csinálom, ahogy jó a lányomnak. :)))
7/11 A kérdező kommentje:
nem elég friss az ágya ...:S
2011. dec. 26. 14:48
8/11 Kerria válasza:
az ágya... hm, na ilyenről sem hallottam még. Kitartást neked. Próbáld meg mindig az érkezése előtt lecserélni a huzatot, hátha akkor nem lesz ilyen problémája!
9/11 A kérdező kommentje:
hát épp ez a baj hogy pont előtte cseráltem le ...nála volt a baba és hozta vissza és meglátta hogy szerinte gyűrött volt a takarója és ebből arra következtetett hogy biztos büdös is meg koszos is:s pedig aznap reggel cseréltem ágyneműt...ha elmegy a babám mindig tiszta ágy,tiszta szoba várja vissza...ezért esett szarul...meg állandóan kritizál..nehogy már nekem kell erre figyelni végül is mi köze hozzá..ő sem volt egy minta anya:SŐ nagyon szereti a babát állandóan kényezteti ha nála van..nem csinál egész nap semmit csak egyfolytában nézi és lesi minden kivánságát..és engem leszól ha nem ezt teszem..de hát könyörgöm valakinek a háztartást is vezetnie kell...+ beszélünk telefonon és beszól hogy mért sír a baba és szerinte és gondatlan anya vagyok mert néha sír a baba...de hát hol nem sír néha egy kisbaba..mert hogy szerinte nála sose sír jah nekem se sírna ha egész nap az ágya mellett ülnék és még a postáshoz se mennék le a kapuba mert mivan ha baba sírni fog emiatt!!:S
2011. dec. 27. 09:24
10/11 A kérdező kommentje:
hát igen csak ez már kezd elfajulni ..már egyre durvábbakat ond..pl beszélünk telefonon és mondom neki hogy anya le kell tennem mert a babát etetem erre ő nem hiszel el hogy ott van biztos nem etetem meg biztos csak kamuzom erre én a babához fordulok és kérem hogy mondjon vmit a telefonba vagy adjon ki valami hangot hogy bebizonyítsam hogy tényleg ott van..erre a baba egy nagyot sóhajt és ezt meghallja az anyám..és ő erre -biztos belecsíptél egyet a kicsibe és fájdalmában csinálta ezt....nah szóval ez tényleg nem normális:@
2011. dec. 27. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!