Járássegítőről tapasztalatok?
Kölcsönkértünk egy jáérássegítőt, mert olvastam róla jókat.Fél napja volt nálunk, mikor a lányom rájött, hogy tolni kell, így mögé állítottam és azóta megállíthatatlan vele!
Önállóan még nem jár, csak kapaszkodva lépeget a bútorok mellett, illetve hosszabb időre is elengedi már a kapaszkodóját és egyedül áll.A járássegítővel meg fut szinte!
Akinek hasonlóan csinálta a babája, annak mikorra indult el rendesen?
Egy hét múlva lesz egy éves a lánykám:) (10 hós kora óta álldogál a bútorok mellett)
Nekünk 2-3 hét után elindult egyedül, de nem hiszem, hogy a járássegítő miatt. Inkább mert van egy gyógytorna labdám, amivel rengeteget játszott (ezt szokták babáknál is alkalmazni gyógytornászok).
Én nem engedtem szaladni a járássegítővel. Mi közösen játszunk vele, én fogom, néha elhúztam, és akkor hozzálépett először egyet, aztán kettőt, stb. Ha esetleg már áll, akkor ezt megpróbálhatod, hiszen azt már tudja, milyen mozdulatot kell tennie a járássegítővel, talán összekapcsolja, és elindul felé. De nem kell erőltetni, nincs elkésve semmivel.
(Én sem nagyon hagynám rohangálni vele, nem tudják még kontrollálni, baleset lehet a vége.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!