Milyen eteleket adtok kisbabatoknak amikor megy a hasa? 9 honapos a kisfiam.
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 21:07
1/4 anonim válasza:
Sárgarépa, burgonya, alma rizs. Van kifejezetten hasmenésre egy HIPP ORS 2000 nevű sárgarépa-rizsnyák ivólé, ha elfogad ilyesmit a baba. Nálunk pont aktuális a kérdés: sajnos hőemelkedéssel, piros torokkal párosul, ezért folyamatban van a széklet-leoltás. Addig Smecta port és Normaflort adtam neki az orvos javaslatára.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Hipp OSR rizsnyák ivólé, sárgarépa, krumpli, alma, banán. A sárgarépa nagyon jó hasfogó, én ezt szoktam variálni és általában rövid időn belül meg van a hatása ja és persze ehet a babácskád már rizst is az is hatásos.
Jobbulást a kicsikédnek
üdv. 1 éves babácska anyukája
4/4 anonim válasza:
Szia!
Sárgarépa, karalábé, borsó, banán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!