Miért nem tanul meg hasról-hátra fordulni 7,5 hós
babám?
Figyelt kérdés
Hasra fordulni is majdnem 6 hósan kezdett, de vissza a 1,5 hónap alatt talán 3x láttam. Mindíg nekem kell megfordítani.Egyébként nagyon értelmes, mozgékony kisfiú, már kúszik és próbálkozik a mászással is. Miért nem tanulja már meg?
2009. máj. 19. 19:10
1/6 anonim válasza:
én fiam hamarabb ült mászott mint fordult volna.majdnem 10 hónaposan fordult meg.próbáld plédbe betekerni és abból óvatosan kiforditani.mi néhány ilyen nap után fordultunk hátról hasra.jó babázást.G
2009. máj. 19. 20:25
2/6 anonim válasza:
azt mondják, ha egyszer megcsinálta, akkor már tudja, csak nem akarja. lehet, hogy annyira szeret hason lenni, hogy nem igényli, hogy a hátára forduljon. az én fiam is ilyen volt. 5 hósan átfordult hasra, aztán azt begyakorolta, mert nagyon megtetszett neki. 6 hós volt kb mikor visszafordulni is megtanult. ezt nem sűrűn láttam tőle. most 8 hós, most már rájött, hogy ideoda fordulva mindenhova el lehet jutni. egyik napról a másikra elkezdett hemperegni. épp ma sikerült leszaltóznia az ágyról. de ilyen szép esést még egy felnőtt is megirigyelhetné:-))) négykézlábra érkezett és mosolygott magán, szinte büszkén csillogott a szeme. semmi ijedelem, sírás:-)) Szóval szerntem ne aggódj, ha már egyszer megcsinálta, akkor tudja ő, előbb utóbb megindul, aztán azt veszed észre hogy mindig a szoba másik végében van, mint ahol hagytad.
2009. máj. 19. 21:50
3/6 anonim válasza:
Nekem is pont hathós volt, mikor hasra fordult, aztán kétnap mulva valahogy hátra, de talán párszor csinálta ujra. Mindig koppan a feje, ha hátra fordul, szerintem ez nem tetszik neki, nagyon ritkán csinálja. Hátrafelé két napja kuszott, azóta nem csinálja. 6,5 hós kisfiú.
2009. máj. 19. 22:11
4/6 anonim válasza:
10 hós babám forog hátról hasra, kúszik, mászik, felül, feltérdel, feláll, kapaszkodva oldalaza lépeget, sőt most már kapaszkodás nélkül is megáll néha, de hátról hasra fordulni aaaazt nem tud :D
Rájöttem, hogy azért nem csinálja, mert nincs mit csinálnia hátonfekve amikor ébren van.
2009. máj. 19. 22:14
5/6 anonim válasza:
Nálunk a hasra fordulás 3 hónapos kora óta megy. Hasról hátra viszont csak 6 hónaposan kezdett el forogni. Rá 1 hétre már kinézett magának valamit és elhemprgett odáig. Igaz, többször kellett célba venni a dolgot, mert mindig kisodródott a helyes útról.
2009. máj. 19. 22:47
6/6 anonim válasza:
A fiam negy honapos volt, amikor elkezdett hatrol hasra fordulni jobb oldalra. Ket hettel kesobb mar ment bal oldalra is es ugyanakkor hasrol hatra is visszafordult. Egy napig. Azota eltelt ket honap, a hatrol hasra meg mindig megy mindket iranyba, most probal kuszni, de hasrol hatra azota sem fordult. Nem tudom, hogy miert de szerintem azt neheznek tartja. Ha megunja a hason fekvest, akkor inkabb nyuszizik, hogy forditsuk meg. Hagyni szoktam picit, batoritani, meg ravezetni, hogyan kellene, de akkor sem csinalja, a vege az, hogy megforditom.
Szoval szerintem ez sok babanak nem szimpatikus...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!