Nem unjátok még? Szeparációs szorongás, fogzás, alszik/nem alszik, mennyit eszik stb?
Én nem unom, nincs állandóan velem a gyerekorvos, se anyukám, és első gyermekes anyaként minden szusszanására képes vagyok pánikba esni, és nem tudom mi lehet a gond.
Örömmel tölt el, ha azt olvasom, valaki hasonlóan küzd azért, hogy jobb legyen a babájának, emiatt megossza másokkal a tapasztalatát, akár egy kérdés formájában.
Ezek a kérdések mind nagyon fontosak, azoknak akik felteszik! Kb. olyan, mintha felhívná az ember egy ismerősét, aki tapasztaltabb nála. Miért nem teszi azt inkább?-kérdezhetnéd... nos ott egy választ kap, itt meg többet. Ahány ház, annyi szokás...
Sajnálom, ha ezt Te nem tudod pozitívan értékelni, pedig hatalmas segítség ez, legalábbis nekem első gyermekes anyukaként.
Amikor olyan hangulatban vagyok, hogy unom, akkor nem olvasom el, nem írok választ, ennyi.
Ha téged ez ennyire zavar, akkor nem kell olvasnod neked sem. Nem hinném, hogy puskával kényszerítenek, hogy itt légy....
Amúgy pedig mindenkinek a saját problémája az adott időpontban a legnagyobb, s ha ilyenkor esetleg páran megnyugtatják, vagy jó tippeket adnak, segít. No meg minden nap igen sok új ember van ezeken az oldalakon és tudod, újszülöttnek minden vicc új, vagyis ők még tuti nem unják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!