Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha 11 hós babátok ebédre...

Ha 11 hós babátok ebédre féladagot eszik, akkor előrébb hozzátok az uzsonnát, vagy mit csináltok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 13:10
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsánat, 10 hós, elírtam
2011. dec. 23. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmit. Ha nem eszi meg, akkor se kap hamarabb uzsonnát.

A fiam gyorsan megtanulta, hogy evés akkor van, amikor itt az ideje, nem akkor, amikor úri kedve úgy tartja.

A bölcsibe/oviba se az ő egyéni érdeke számít:D

Ilyenkor nagyobb adagot eszik uzsira, de előrébb nem hozom az időpontját (legfeljebb 10 perccel)

2011. dec. 23. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:

nálunk is megvan adva mikor eszik

8 óra

12 óra

16 óra

18 óra

persze lehet elérés 1 órával-,+ csak aért mert nemadott egy egész adagot nem potolom nem hozom elörébb a kövi kaját majd eszik ha éhes

2011. dec. 23. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor adok neki enni, ha éhes.

Mi sem eszünk meg mindig ugyanakkora adagot. Attól, hogy csak a fél adag ebédet eszi meg, egyáltalán nem biztos, hogy előbb lesz éhes uzsi-időben. Ha éhes, adok neki, ha nem éhes, akkor az uzsi-időben kap enni.

Nagyjából betartom az időpontokat, de azért rugalmas is vagyok. Egy 10 hónapos ha éhes, akkor ordít, nem olyan mint egy óvodás, hogy kibír még egy órát éhen.

2011. dec. 23. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Én akkor egy darab gyümölcsöt adok előtte, ezzel nem éhezik, és nem tolódik minden. De van, hogy azt sem kér.
2011. dec. 23. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha éhes, kap enni. Ha fél órával korábban, akkor akkor eszik. Annyira nem ragaszkodom percre pontosan az etetések időpontjához. Ma pl. fél nem bírta ki az alvással ebéd utánig, fél 12-kor le kellett tenni. Így 14 órakor ebédelt.
2011. dec. 23. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!