Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos ikrekkel költözünk...

9 hónapos ikrekkel költözünk panel 3. emeletére. Szerintetek egyedül hogyan tudom megoldani a sétát egyedül, lift nélkül?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így vagyunk. 3. emelet, lift nélkül és kocsi tároló nélkül. Kemény dió. Elöször felöltöztettem a gyerekeket, aztán leszaladtam a kocsival, majd vissza, levittem a kocsi tartozékait, meg a táskát, amibe az útra pakoltam, persze a gyerekek biztonságba elzártam egy szobába. Majd felmentem a 2 gyerekért akit egyszerre vittem le. Az ajtó zárásnál volt gond, mert még nem tapogtak, csak leraktam az ajtó elé és gyorsan zártam az ajtót, de mikor már szaladtak a lépcsők felé...hát...ügyesnek kell lenni. A szomszédokról meg annyit hogy xartak a fejemre, volt hogy még lemorogtak, mert siettem fel a kocsival és neki ütköztem a lépcsőházi radiátornak vele és még ők szóltak be, ahelyett hogy segítettek volna. :( Ehhez persze nem volt mindennap erőm, jó ha minden 3. nap mentünk ki. Sajna ilyen az ikresek sorsa. :(
2012. jan. 4. 09:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Az bizony kemény dió!Én most akarok elköltözni a panel 3.-ról,másfél éves ikreimmel.Mindig egyedül hurcoltam őket(kenguru,horhozó,kézben),de most már túl veszélyes.A gyerekek egyre nehezebbek és nem tudnak biztonságosan lépcsőzni még.Én segítség nélkül már el sem indulok.Persze meg lehet oldani,de nem minden nap,az tuti!!
2012. jan. 10. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a másodikon lakunk a 17 hónapos ikrekkel. Mivel a férjem szinte egész nap dolgozik egyedül kell megoldanom mindent. A tárolóba szerencsére a babakocsi elfér. Én 9 hónapos korukig a mózeskosárba cipeltem le őket, néha felfelé meg-megállva. Azután szerencsére kaptam egy fémvázas háti hordozót. A nehezebb (12 kilós)gyermeket ebbe teszem, a csak 10,5 kilós meg a kezembe. A fémvázas fontos, mert ebbe le tudom állítani a gyermeket. Elöször én öltözöm azután a fiúk és már rohanunk is lefelé. Ha bevásárolok akkor ami nem romlandó azt lennt hagyom a tárolóba és apa amikor jön haza felhozza. Ha ketten megyünk sétáltatni akkor már egy 9-es lépcső már megy a srácoknak, de még van 6 x9, így még egy kis idő míg egyedül fognak fel és le jönni. 20 család lakik a lépcsőházba és talán 1x látott meg valaki és segitett. De meg lehet oldalni. Meg így télen nem minden nap sétálunk. Kitartás.

2012. jan. 27. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!