Ekcéma? Mit tudtok róla? Babátok hol van és miylen? Mikor jelent meg először?
Figyelt kérdés
Kislányom 13 hónapos, a két combján vannak pattanásszerű pöttyök, ma a doki azt mondta ekcéma szerű "valami".
Jan-ban elviszem bőrgyógyászhoz.
Nálatok mikor jön ki az ekcéma, mivel kell kezeljétek???
2011. dec. 22. 12:14
1/6 anonim válasza:
Furcsa, nálunk én lettem kiütéses szülés után a valamitől (valószínű a szoptatós teától, nem tudom). Mindkét lábam végig volt kiütéssel, vakaróztam mint a hülye, rá pár nappal a babának is lettpár pötty az arcán, meg is ijedtem rendesen!
Kalciumot ittam nagyon sokat, és elmúlt, most a babusnak is kezdenek halványodni.
2/6 anonim válasza:
nekünk a tejérzékenység jelentkezett igy 8 honaposan, most 17 honapos és kinötte, amikor nagyon ronda lett föleg az arcán, hámlott, vörös volt, szo szerint rohadt a böre, és viszketett, a dokink irt fel egy steroidos krémet, 3 nap alatt elmulott, irass a gyerekdoval, csodát tesz!!!!!!!!
3/6 anonim válasza:
A fiamon már pár napos korában jelentkeztek a tünetek, kb. egy hónapos volt, amikor nagyon kijött rajta, szegénynek a szemhéja volt legjobban kiszáradva. A doki már akkor elocomos krémet írt fel neki. A bőrgyógyász szintén ugyanezt a krémet írta fel, csak 5.000,- forintért. Én kipróbáltam már mindenfélét, Babé krémből többfélét, sheavajat, körömvirágos krémet, de ha nagyon kijön rajta, akkor csak az elocomos krém segít, mert különben halálra vakarná magát. A doki egyébként azt mondta, hogy ki fogja nőni, a fiam most két éves, kezd már jobb lenni a helyzet. Az ekcéma nem igazán pattanásszerű, hanem inkább foltok, amiknek száraz, dörzsis a felülete és piros.
4/6 anonim válasza:
Nekünk most jött ki másodjára 3 év alatt. Első alkalommal a Johnson termékekre fogta a dokinőm, és tény, hogy a gyógyszertári fürdetőre el is múlt. De most újra kijött a gyógyszertári fürdető ellenére is, nem tudom, mitől. A gyerek egész testén száraz a bőre, de helyenként piros száraz foltok vannak rajta. Gyógyszertári testápolót vettem a fürdető mellé, de nem változik a helyzet.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát érdekes a drnénink
Először azt mondta,hogy neki ilyen a bőre, ezek zsírmirigyek. kenjem neogranormonnal.
Most már azt mondta ekcémaszerű valami?????
De google-ban megnéztem,milyen az ekcáma, hát a lányomé egyáltalán nem ilyen.....
2011. dec. 22. 13:33
6/6 anonim válasza:
Kislányomank kb. 5-6hónapos korában jött ki az ekcéma. A hátán és az oldalán voltak piros száraz foltok. Elvittem a doktornőjéhez és ő mondta h ekcéma és írt ki rá kenőcsöt és mondta h ne sokáig fürdessük és a fürdővízbe tegyek egy kis babaolajat és fürdés után kenjem be vagy a gyógykenőccsel vagy testápolóval. Szépen helyre is jött a bőre. Mai napig testápolózom a bőrét fürcsi után pedig már 1,5éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!