Miért fetreng, szenved, nyöszörög, mászik óránként éjszaka 10 hónapos babám?
tudom,unalmas kérdés,már jó pár hasonló volt ilyen,de hátha tud valaki írni róla.
Lehet,hogy a foga,mert még 1 sincs neki,de már nagyon régóta csinálja ezt a cirkuszt éjszaka.
Nem kel fel,álmában csinálja.
Megigazítom,ha kell beteszem a cumit és alszik tovább,de aztán fél,1 óra múlva ugyanez és már nagyon nehezen megy ez a kiugrálás az ágyból.
Meddig fog ez így menni?
Hát szerintem a hasa fájhat!Miket eszik!nem lehet hogy valami puffasztó ételt adtál neki??vagy lehet hogy pl a babántól neki fáj a hasa vagy ha szopik még akkor te ehettél puffasztó dolgot!
vagy a másik tippem a mozgásfejlődés!Tanul valami új mozgásformát áőlmában(pl:mászás)
De a leírásod alapján valami bántja a pociját!
Igen,lehet,hogy a hasa fáj,de nem értem miért?
Tápszeres,Milumilt kap,minden reggel, este ,semmi puffasztót nem kap,ha kap esetleg olyan zöldséget,gyümölcsöt azt napközben kapja.
Büfizik is lefekvés előtt.
Szóval nem tudom,hogy mi okozza a hasfájást!
Szerintetek mit csináljak?
2.vagyok!
Adj neki Gripe Watert adni ez hasfájásra van babáknak!ha megszünnek ezek a nyöszörgések a szertől akkor a hasa fájt és akkor sürgősen rá kellene jönni,hogy mit eszik ami bánthatja a pociját!
Ha meg az angol víz használata után is maradnak a szenvedések akkor valami más lehet a háttérben!Lehet amit említettem:mozgásfejlődés!nem tanul mostanában valami újjabb mozgást??Mászás,felállás??
Szóval a lényeg hogy próbáljátok ki az angol vízet elsőbb!
Köszönöm a tanácsokat!!
Mostanában jobban alszik,úgy látom rendben van a pocija.
De a mozgásfejlődés és a fogzás biztos játszik,mert fél hónapja felállt,lépeget a bútorok mentén és még nincs foga,bizos jön már neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!