Hol találok olyan hozzátáplálás táblázatot, ami azt is leírja, hogy mikor MENNYIT egyen a gyerek, nem csak hogy mikor mit?
Nem az a lényeg, hogy egy evésre x ml jöjjön ki mindig, hanem az, hogy a hozzátáplálás lehetőleg fokozatos legyen!
Magyarul, az elején csak pár kanál, aztán ezt fokozatosan emeled, ahogy a babád igényli. De, jobb azért résen lenni, még akkor is, ha nagyon ízlik neki és habzsolná befelé. Nem biztos, hogy az, ami a szájának ízlik, a pocakjának is tetszeni fog (akkora mennyiségben).
Én nem látom ezért értelmét annak, hogy így kiegészítgesd a szilárd ételt a tápszerhez. Persze, ha neked ez így jobb, akkor nyugodtan, és mivel a tápszert ugye készíteni kell, nyilván az se mindegy, hogy mennyi marad meg, fel tudod-e újra használni stb. De maga a hozzátápi szempontjából felesleges szerintem ez a fajta "matekozás".
Utolsó vagyok: Hozzá kell tennem, én MÁR több mint 1 hónapja hozzátáplálom.
_pip_
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!