Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol van a babatok keze mikor...

Hol van a babatok keze mikor a hasarol a hatara fordul?

Figyelt kérdés
Probalok segiteni neki a fordulasban. Nagyon csinalna, de nem megy neki, mert a keze mindig utban van. Maga melle teszi, de nem tud athuppanni rajta.
2009. máj. 19. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez nálunk is előfordult jópárszor, amikor kezdte próbálgatni az átfordulást. Én is próbáltam segíteni neki, "jó" helyre tenni a kezét. Aztán magától is rájött, hogy kell csinálni. Csak gyakorlás kérdése! Türelem, a te babád is meg fogja tanulni!
2009. máj. 19. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám is így csinálja, néha sikerül is neki.Nővéremnek 3 gyermeke van.Ő azt mondta nem kell segíteni, rá fog jönni.
2009. máj. 19. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte mindenhol:o)))

maga előtt, maga mögött, oldalt alatta...

aztán rájött, hogy hogyan is kell eztet kérem csinálni. Nem célszerű "segíteni", nem lehetsz ott mindig és huzigálhatod ki a kezecskéjét. Pár nap, egy hét alatt megtanulja magától (helyesebben rájön és megtanulja magától). Az én fiam három hétig "szenvedett" vele. Nyögött istentelenül. Aztán egyszercsak hupp, rájött és onnantól forgott, mint a körhinta.

Sok egészséget nektek.

2009. máj. 19. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
A kislányom 14 hónapos, de még mindig úgy fordul, hogy az egyik keze majdnem kitekeredve a az oldalánán háta alatt van, de élvezi, mert a lába az égnek áll, a hasát kidülti.
2009. máj. 19. 10:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Kepzeljetek tegnap este a hasan tettem le aludni, amikor bementem mar a hatan volt. Nem voltam biztos benne, h jol emlekeztem-e. Megetettem, aztan megint a hasara tettem le, es ott maradtam, mert picit nyoszizett.

Lattam, amint megfordult:-))))

Felesleges volt turelmetlenkednem. Egyebkent valahohogy behuzta a mellkasahoz a kezet es ugy fordult meg.

2009. máj. 20. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!