Szerintetek undorító ilyent mondani egy babára?
Figyelt kérdés
zabagép illetve kétpofára eszik
Ezek tényleg undorító kifejezések?
2011. dec. 20. 16:56
1/24 anonim válasza:
Szerintem a zabagép nem undorító, a férjem is szokta mondani a fiunkra hogy kis zabagép, úgy viccesen.
A kétpofára eszik az inkább proli, mint undorító, ilyet nem mondanék babára... de senkire...
2/24 anonim válasza:
Nem tartom undorító kifejezésnek,de nem is használom ezeket a szavakat.
Szerintem a hangsúlyon is múlik,hogy jönnek le ezek a szavak az embernek.
3/24 anonim válasza:
Szerintem nem. Gondolom vicces akart lenni, nem?
4/24 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen hangszínnel és milyen környezetben mondják. Alapvetően ezekkel a kifejezésekkel nincs semmi baj. Számtalanszor hallottam már, hogy kisbabára mondja az anyuka szeretettel, hogy "kis szaros", miközben teszi tisztába kaki után. Számomra ez sem undorító pl a körülmények alapján.
5/24 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
4-es és 7-es válasz
2011. dec. 20. 17:05
6/24 anonim válasza:
Én is olvastam a kérdésed, jót röhögtem ezen a kiakadáson. :) Én fiam is zabagép egyébként.
7/24 anonim válasza:
Na ezek is unatkoznak, nem értem ebben mi volt a rossz. Kedvesen írtad, kis zabagép két pofára eszik, hát az én drágámra jellemző, mikor a kedvencét eszi.
8/24 anonim válasza:
Én egy zabagép vagyok. Puff. Szerintem semmi undorító nincs ezekben a kifejezésekben. Aki ezen kiakadt... Hát, lehet nem volt szex tegnap, azért ilyen idegbajos:)
9/24 anonim válasza:
Ilyen környezetben szerintem nem. Meg hát én is szoktam ilyeneket mondani rá, pl. kifejezetten azt is, hogy "zabagép" meg azt, hogy "kis szaros" és hasonlók. Ami szerintem egyáltalán nem undorító ilyen esetben-, mert ezzel nem szidom a gyereket. De ha mondjuk átjönne egy rokon, és azt mondaná látva a gyerekemet evés közben, hogy "hú, de egy zabagép ez a gyerek!", akkor viszont már szerintem undorító.
10/24 A kérdező kommentje:
Már kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj, hogy így beszélek a babámról. De akkor tényleg nincs ebben semmi rossz szerintetek sem.
Köszönöm!
2011. dec. 20. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!