Ki hogyan öltözteti fel a babáját szent estére? Nálunk szűk családi este lesz, csak 10-en leszünk. Nem tudom mit adjak a 8 hós fiamra.
5. válaszoló, ne vedd magadra... :) karácsony előtti feszültséget ide jönnek levezetni ;) azt hiszik ettől majd jobb lesz minden vagy én nem is tudom. kb. 2-3 napja engem szinte minden kérdésnél lepontoznak pedig csak olyanokra válaszolok ahol nem tanácsot kérdeznek hanem konkrétan velünk kapcsolatban valamit. mint itt is. haszontalan ezek szerint, hogy én hogy ünneplem a szentestét :D
kérdező, tényleg nem megbántani akartalak csak viccesen jött ki :))))
1. voltam...
Én pont ma vettem a lányomnak egy "My First Xmas" felirítú pulcsit, így az lesz rajta szenteste.Hozzá valószínűleg egy csinos nadrágot kap, vagy a nagyi legutóbbi szerzeményét:Bársony fekete rövidnadrágot cicanadrággal vagy harisnyával.Csak még nem tudom, hogy menne-e hozzá a pulcsi.Az is lehet, hogy szoknyát adok rá.
A lényeg, hogy mindnyájan csinik leszünk és ebből a lányunkat sem hagyjuk ki.
Elsején lesz 1 éves a kiscsajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!