Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jók a leletek? 6 hetes csípősz...

Jók a leletek? 6 hetes csípőszűrés

Figyelt kérdés

Ma voltunk csípőszűrésen:

-L.abd. 80-80fok

-Ortolani negatív

- UH:mko I csípő

-abd. pelenka,torna,kontroll 4hós korban

:-(

2011. dec. 20. 14:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én nem értek hozzá, de ha ilyen pelenka meg torna kell akkor tuti nem, mert jó csipönek nem kell semmi.

de ne jósolgass hanem menj el az orvosdhoz vele.

2011. dec. 20. 14:05
 2/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Ma voltunk sajna. Megmutatta doki a tornát. De ezt a pelenkás dolgot nem értem,hogy kell berakni lábaihoz..

Tudom,hogy nem jó a lelet,rosszul is írtam ki kérdést. Az ortolani negatív mit jelent? Védőnő is csak jövőhéten tud ezekre válaszolni!!!

2011. dec. 20. 14:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Bocs hogy nem tudok segíteni,de böngéssz a neten,hátha van valami.

Ortolani neg. talán hogy nincs csípőficama?

2011. dec. 20. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:
terpeszpelust? csak fel kell adni rá mint a nadrágot (rendesen a sima pelusra, rugira, stb). a kantáros részt meg a vállára rakni, hogy mikor forgolódik ne hagyja el a pelust :)
2011. dec. 20. 14:26
 5/12 A kérdező kommentje:

Folyamatosan guglizok:-)

Semmi baj,csak én aggódom túl magam..

2011. dec. 20. 14:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Sima pelenkát mutatta a textilt..De olyan terpesz pelenkát lehet venni gyógyszertárban is?
2011. dec. 20. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:
hm? csípő gondra nem sima pelust írnak ki hanem terpeszpelenkát. ha nem egyértelműen mondat el a dolgokat inkább hívd fel az orvost akinél voltatok, az lenne a legbiztosabb
2011. dec. 20. 14:34
 8/12 anonim ***** válasza:
úgy kell pelusozni, hogy szét tartsa a lábait. A pampers-et is húzd egészen rá a combijára, akkor szétteszi majd a lábát. A lényeg az, hogy vastagon pelenkázd, hogy terpeszben legyen.
2011. dec. 20. 14:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Beszéltem az orvossal, 1-es csípő nem olyan komoly,nem kell megijedni. Meg textil pelust kell úgy hajtani,hogy 12cm-es széles legyen,úgy kell sima pelus és body közé rakni. Vagy a terpeszpelenka,betétes!

:-)

2011. dec. 20. 14:50
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem van eladó terpeszpelus nem kérek sokat érte ha gondolod irj privibe
2011. dec. 20. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!