Mit adjak inni,6.5 hónaposomnak?
Ha nem fogadja el a vizet, lehet nem is szomjas, vagy még elég neki a szopi.
Lányom 7 hónapos koráig nem ivott mást csak anyatejet/tápszert. Aztán meggondolta magát, és azóta is szépen issza a vizet.
Én emellett még babateával próbálkoztam, de abból nem ivott soha sokat.
Pi-vizet
Teát? méz, cukor, egyéb nélkül
nem hiszem hogy gyümölcslevet már szabad adni neki, és a teában sem vagyok biztos
oda adhatod neki, de míg vizet nem fogadja el én mást nem adnék neki.
mivel gondolom van minimum 5 étkezés és ebböl 4 anyatej ott kap elég folyadékot ha nem iszik meg mást.
ha vizet elfogadna nem baj ha mást iszik, de gondolom nem akarsz egy kisgyereket aki azt sem tudja milyen a víz ize.
utolsó vagyok.
ha adsz gyümölcsöt annak a levét miért ne lehetne adni?
Ha ki akarod váltani az egyik szopit, akkor próbáld meg, hogy nem kínálod neki a tejet evés után, hátha nem is fogja kérni. (De ha igen, akkor még valószínűleg ez kell neki.)
Egyébként én is a vízre szavazok először, és igen, kínálgasd rendszeresen. A teával sincs ám semmi gond már, csak meg kell nézned, hogy babának valót adj neki. A gyümölcslevet pedig adhatod neki, ahogy írtad, de kóstold meg és ha kicsit édesebb, akkor higítsd fel vízzel. Sőt, ezzel a módszerrel, ha idővel egyre több vizet öntesz hozzá, még azt is elérheted esetleg, hogy szinte csak vizet igyon már és így átszokjon arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!