Ugye nem lesz baj? Bölcsőhalál a túlöltöztetéstől is kialakulhat?
Figyelt kérdés
Látom, hogy a melegben mindenki kevés ruhában altatja babáját.Enyém koraszülött volt,elég fagyos,van rajta egy hálózsák, rövid ujjú body, rugi,így alszik.Nem látom, hogy melege lenne.Van légzésfigyelő is.8 hetes amúgy és hason alszik mert úgy tud2009. máj. 18. 20:46
1/5 anonim válasza:
Az enyém is így alszik, 3 hós. Nem hinném, hogy ettől baja lehet. Max. nem fázik meg.
2/5 anonim válasza:
A bolcsohalalnak azert komolyabb okai vannak...Adesanya dohanyzasa,alkohol.drog es sajnos neha csak ugy ...
3/5 anonim válasza:
Nem gond,hogy így öltözteted alváshoz,de hány fok van nálatok?Mennyire vastag a zsák?
4/5 A kérdező kommentje:
23-24 fok, zsák egyenlő egy pléd(vékonyabb)vastagságával
2009. máj. 18. 21:11
5/5 anonim válasza:
Hát én a bodyt levenném róla.Amikor nálunk ilyen volt a hőmérséklet én vékony(póló vastagság) ujjatlan zsákban altattam és úgy volt rajta hosszúujjú rugi body nélkül.Szerintem altathatod úgy is,hogy hosszúujjú body+zokni+ez a zsák amit írtál.Próbáld ki,lehet úgy is jó neki.Megfázni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!