Hozzátáplálásnál este is mit adtok a babának szoptatás előtt?
Hónap végén lesz 7 hónapos a kisbabám és 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást. Először nehezen ment, de kb 2 hét eltelte után már sokkal könnyebb. Délelőtt kap gyümit, ebédre főzit és persze közben szopizik. Azt nem tudom, hogy este szoptatás előtt (19h) kell-e még adni nemi vmit és ha igen, akkor mit? Ma pl-ul adtam egy kis főzit, de nem vagyok benne biztos, hogy azt kell. Vagy inkább tejpépet adjak?
előre is köszönöm a válaszokat
figyi, lehet 7 hónaposan vacsit adni neki
DE: 1 hónapja kezdted a hozzátáplálást, ennyire gyorsan ne haladj, megterheled a pocakját. váltsd ki a 2 elkezdett étkezést, aztán majd 2-3 hét múlva az uzsit, vacsit meg ráérsz 8-9 hónaposan vagy akkor mikor már nem alussza át az éjszakát vagy gyakrabban kel.
ne csak a korát nézd, az étkezések kiváltása között legalább 2 hét teljesn el, és míg nem váltottad ki az elkezdett étkezést addig ne kezdj bele másikba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!