Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálásnál este is mit...

Hozzátáplálásnál este is mit adtok a babának szoptatás előtt?

Figyelt kérdés

Hónap végén lesz 7 hónapos a kisbabám és 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást. Először nehezen ment, de kb 2 hét eltelte után már sokkal könnyebb. Délelőtt kap gyümit, ebédre főzit és persze közben szopizik. Azt nem tudom, hogy este szoptatás előtt (19h) kell-e még adni nemi vmit és ha igen, akkor mit? Ma pl-ul adtam egy kis főzit, de nem vagyok benne biztos, hogy azt kell. Vagy inkább tejpépet adjak?

előre is köszönöm a válaszokat

2011. dec. 19. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen már este vajas kenyeret vagy túrós kenyeret kaptak.
2011. dec. 19. 20:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Még nincs foga, ez kicsit nehéz lenne neki. Neked már ettek már 7 hónaposan ilyet?
2011. dec. 19. 21:07
 3/4 alaszka ***** válasza:
7 hónaposan vajas kenyér? Ezt nehezen képzelem el, ahogy ránézek a most 6 hónaposomra...Én úgy gondolom, ha a babád igényli, és szívesen eszi, akkor este is adhatsz neki főzeléket, én esetleg úgy csinálnám, hogy délben valami húsos főzi, este pedig anélkül, vagy ha marad az ebédjéből, akkor ugyanazt este is. Ha kéri, miért ne? Amíg szopizik, szerintem a tejpépre semmi szükség...
2011. dec. 19. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:

figyi, lehet 7 hónaposan vacsit adni neki

DE: 1 hónapja kezdted a hozzátáplálást, ennyire gyorsan ne haladj, megterheled a pocakját. váltsd ki a 2 elkezdett étkezést, aztán majd 2-3 hét múlva az uzsit, vacsit meg ráérsz 8-9 hónaposan vagy akkor mikor már nem alussza át az éjszakát vagy gyakrabban kel.

ne csak a korát nézd, az étkezések kiváltása között legalább 2 hét teljesn el, és míg nem váltottad ki az elkezdett étkezést addig ne kezdj bele másikba :)

2011. dec. 20. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!