Forraljátok a bolti tejet 15 hónapos gyermekeiteknek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 19:21
1/7 anonim válasza:
Én nem, 11 hónapos kora óta issza, 1 hónapig forraltam csak, hogy megszokja, azóta nem. Semmi baja (19 hónapos).
2/7 anonim válasza:
Nem kell forralni, de én a tartós tejet adom neki, azt ajánlotta az orvos.
3/7 A kérdező kommentje:
Miért jobb a tartós tej? Én direkt nem tartósat veszek, mert azt gondoltam az a jobb!
2009. máj. 18. 19:42
4/7 anonim válasza:
Én nem tartos tejet veszek és nem is fogok venni.Van rosszélményem.
Mindig forralom.A fiamnak is 4 évesig forraltam.
A fiam 6 éves és mot tudta meg a dokinő,hogy nem forralom a fiamnak és majdnem leharapta a fejem.Igy a lányom tejéből iszik ő is egy hete.
5/7 anonim válasza:
Első vagyok, ez engem is érdekelne. Párszor vettem hó végén tartós tejet, mert az olcsóbb, de olyankor mindig borzalmas anyának éreztem magam, mert azt hittem, az nem olyan egészséges mint a nem tartós. Most a végén kiderül, hogy az a jobb? :)
6/7 anonim válasza:
Jézusom, a doki azt mondta, hogy még a hat évesnek is forralni kéne??? És akkor mennyi idős kortól nem kell szerinte?? Az iskolában is kapnak tejet, kakaót majd, azt se forralják fel, pláne amikor zacsis kakaót kapnak.
7/7 anonim válasza:
A tartós tej ultramagas hőmérsékleten kezelt tej, ami azt jelenti, hogy már ki vannak belőle forralva a dolgok. Ezért ajánlotta az orvos és szerintem jobb is. Soha nem volt még romlott, a friss tejjel meg sokszor bajban voltam. 2 éves kiscsaj anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!