Mennyibe lesz nektek az idei karácsony? összesen?
Tudom, hogy vannak szegényebb és gazdagabb családok is. Mi középtájon lehetünk. De 300 eft-ot Karácsonyra?? Az dúrva nagyon, szerintem... ilyen időkben inkább megtakarításokba raknám... Na de nem ezt kérdezted.
1. Karácsonyfa 4000 (díszek vannak)
2. Szaloncukor 3000.
3. Ajándék a gyerkőcnek 12000 (szobahinta)
4. Ajándék nekünk 40000 ( telefon apának aranyfüllbevaló nekem, de csak azért költöttünk ennyit mert ez az utolsó hónap amíg szülési szabadságon vagyok, januártól a gyed marad...)
5 Kajára kb 5000 (sütiket én csinálom, nem veszem így az még talán 2000, pedig sokat csinálok)
Így összesen: 66000 Ft. Családban nem ajándékozunk, nincs igazán más gyerek sem.
4 gyerkőcünk van,rajtuk kívül még 15 főnek ajándékozunk.A gyerekek nagyjából 35-35.000 forintért kapnak ajándékot,nagyszülők,keresztgyerkőcök 4000-ért,többiek 2000 körül.Csak 24.-én délben eszünk itthon,és akkor se lesz vendég,a többi nap meg mindig vendégségben vagyunk,szóval ételre nem költünk különösebben,mindenhova viszünk egy tálca sütit..
200 ezer körül van a végösszeg
Áhhhhhhhh hát baromi sok.
Nem is számoltam,de teljesen padlón vagyunk.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!