Meg fog tanulni forogni, ha beszűkítem neki az ágyat?
Figyelt kérdés
A védőnő tanácsára párnákkal beszűkítettem kislányom(3,5 hós) ágyát, mert ott képtelen elaludni, csak hordozóba, babakocsiba. Attól félek, lassan el kéne neki kezdeni forgolódni, de így nem fog megtanulni. Vagy ez butaság?2011. dec. 19. 10:22
1/6 anonim válasza:
Gondolom nem folyamatosan csak az ágyba fekszik körbepárnázva...egyébként se alvás közbe tanulnak meg forogni.
2/6 anonim válasza:
Az ágyában csak alszik nem?Ha nem,akkor éppen ideje hogy ott csak aludjon.Az nem játszótér,arra ott van vagy legyen a nagyágyatok,játszószőnyeg,földre leterített vastag paplan stb.
3/6 anonim válasza:
Az én lányom megtanult már fordulni a hátára, de a kiságyban nem tudja megcsinálni, mert nem fér el. Szóval ne aggódj, nem ott fogja megtanulni, hanem a földön, kanapén stb.
4/6 anonim válasza:
Én a helyedben nem tennék párnákat a kiságyba! Veszélyes lehet!!! Kisfiam 4 hónapos, még nem forgolódik. Nem jó erőltetni, majd alakul magától.
5/6 anonim válasza:
most komolyan, én nem értem, mi köze van a forgásnak ahhoz, hogy hol/hogy alszik????
feltételezem csak alszik a lányod az ágyában, így tényleg nem értem, nem alvás közben szoktak forogni a babák...
egyébként párnát tilos kiságyba tenni 1 éves kor alatt.
6/6 krisztivan válasza:
Én szopipárnát raktam a fiam mellé az ágyába amikor ilyen problémánk lett.Szépen aludt utána már benne.Nem ott fog megtanulni forogni,hanem a "szabadban".Fiam 4 hósan hasra fordult,szóval neki sikerült:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!