Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell a babát arra szoktat...

Hogy kell a babát arra szoktatni, hogy alvós állatkával/kendővel stb- vel aludjon?

Figyelt kérdés
14 hónaposan már késő? Hogy csinálnátok?
2011. dec. 18. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia mi 1 evesek vagyunk es ugyanilyen helyzetben voltunk mikor ezelott egy honappal megelegeltuk. A ferjem egy hetvegen atvette az altatast, elso este 45 percet sirt masnap kifarasztottuk es ugy magatol elaludt harmadnapra mar 10 perc volt. Nem kellett es most sem kell neki alvos allatka , lepedo semmi sem, pedig probaltam hogy egy hetig egy parnaval aludtam azt adtam neki oda de az sem. Most mikor leteszem aludni 10 -15 perc es alszik neha ki kell vennem es korbejarjuk a szobat majd keri magat vissza az agyba2-3 szor megebred adok tejet neki es fordul a masik oldalara.Tudom nem epp a legjobb ejjel etetni de igy sokkal jobb nekem mint ejjel felorankent orankent kellni.

Na ez hosszura sikerult.

2011. dec. 18. 23:25
 12/12 anonim ***** válasza:
32%
szia! Én sírni hagyni módszerrel kiságyhoz szoktattam 1nap alatt (sajnálom ha vannak ellenzők,tényként írom,nem vitafórumként),ezzel egyidőben betettünk 1 dm-es alvókendőt és egy cumit a kiságyba.Lefektetéskor mindig ugyanazt a pár mondatot mondom el,beleszövöm h az állatka már nagyon várja.Odateszed mindig az arcához,h el tudjon bújni mögé,hamar megérti.Én mindig a kiságyában altatom,pavlovi reflexként nyúl a kendője után és alszik.Csak ha nagyikhoz megyünk,akkor alszik máshol,azokban a kiságyakban is van 1-1ilyen kendő,amíg ott vagyunk,megszárad az itthoni.És mivel a "kendő a kiságyban alszik és várja a Manót h együtt aludjanak" nem koszolódik,nem kerül ki az ágyból és nem tűnik el.Remélem segítettem.
2011. dec. 18. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!