Kint 27 fok van árnyékban. Egy hosszú újjú body és és egy vékony nadrág van rajta zoknival a babakocsiban. Ja és egy fülvédős sapka.3 hónapos a kisfiam. Nem Sok ez?
De! Az én lánykám is ennyi idős, rövid ujju body,vékonyka zokni és sort volt rajta az udvaron a babakocsiban.(most jöttünk be) Ha elalszik akkor szoktam egy kis vékony takaróval betakarni. Sapit meg akkor kap ha fúj vagy ha rásüt esetleg a nap. De inkább ne süssön rá...
Jó levegőzést;)
Nekem mindenki azt mondja hogy ennyi idős babának még kell a füle miatt a fülvédős sapka. Nem is merem kivinni anélkül, de hogy baja legyen, bár sajánlom szegényt. Egy kínzás neki a sapi. Kint alszik édesdeden, de nem takartam be a pociját, én nem is találtam nyirkosnak a tarkóját. Na ha felébred átöltöztetem :)
Köszi mindenkinek.
Szia!Szerintem jól öltöztetted,bár a sapit nem adtam volna a helyedben.
Ha nem fúj a szél,nem süti a nap a buciját és ilyen jó meleg van felesleges sapkát adnod rá,hiszen semmilyen tényező nincs jelen,ami miatt baja lehetne.
Nálunk 3 fokkal van több árnyékban és épp fürüdtünk. Igaz napon. 6 hósak vagyunk.
Szerintem elég a rövid ujjú body, rövidnaci, zokni és a sapi nem kell árnyékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!