Vigyem orvoshoz? Mit tegyek?
Fel eves kisfiamnak nagyon magas a laza. Szerdan kapott vedooltast. Csutortok ejjel mar melegnek ereztem, pentek napkozben mar laza volt (38,1-levonva), igy adtam neki nurofent. Estere ujra felment a laza 38,6-ra, ezert ismet adtam neki nurofent. Fel 4-kor ismet mertem a lazat, ujra 38,6 volt, ezert adtam lazcsillapitot.
Reggel viszont mar 39,1 volt a laza. Mivel lazcsillapitot nem adhattam, ezert borogattam. Kb 1 oraja mertem a lazat, 39,3 (mar levonva!), ezert hutofurdo utan adtam neki egy kupot, hatha az jobban leviszi a lazat. Most alszik, s kozben borogatom. Sokat szoptatom. Ha felebred, ujra merem a lazat.
Tudok meg vhogy segiteni rajta? Mikor vigyem ugyeletre? Mitol lehet? A vedooltastol, vagy mas virustol? Jol csinalom, vagy vmit elrontottam?
Szólj oda telefonon,segíteni szoktak tanáccsal,hogy szerintük szükséges e.
Talán a legbiztosabb ha elviszed és megnézik.
DE jó,hogy feltetted a kérdésedet!!!
Hatalmasat segítettél vele.
Én írtam ki a másik hasonló kérdést és te juttattad eszembe,hogy nemrég kapott védőoltást a kislányom ,amire mondták is hogy majd később fog belázasodni,nem aznap!
Jaj ,de sokat segítettél most nekem!
A hűtőfürdőnél jobb, ha egy vizes textilpelenkéba tekered a törzsét, és cserélni kell ha átmelegedett.
De én most elmennék az ügyeletre a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!