Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigyem orvoshoz? Mit tegyek?

Vigyem orvoshoz? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fel eves kisfiamnak nagyon magas a laza. Szerdan kapott vedooltast. Csutortok ejjel mar melegnek ereztem, pentek napkozben mar laza volt (38,1-levonva), igy adtam neki nurofent. Estere ujra felment a laza 38,6-ra, ezert ismet adtam neki nurofent. Fel 4-kor ismet mertem a lazat, ujra 38,6 volt, ezert adtam lazcsillapitot.

Reggel viszont mar 39,1 volt a laza. Mivel lazcsillapitot nem adhattam, ezert borogattam. Kb 1 oraja mertem a lazat, 39,3 (mar levonva!), ezert hutofurdo utan adtam neki egy kupot, hatha az jobban leviszi a lazat. Most alszik, s kozben borogatom. Sokat szoptatom. Ha felebred, ujra merem a lazat.

Tudok meg vhogy segiteni rajta? Mikor vigyem ugyeletre? Mitol lehet? A vedooltastol, vagy mas virustol? Jol csinalom, vagy vmit elrontottam?

2011. dec. 17. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Szólj oda telefonon,segíteni szoktak tanáccsal,hogy szerintük szükséges e.

Talán a legbiztosabb ha elviszed és megnézik.

DE jó,hogy feltetted a kérdésedet!!!

Hatalmasat segítettél vele.

Én írtam ki a másik hasonló kérdést és te juttattad eszembe,hogy nemrég kapott védőoltást a kislányom ,amire mondták is hogy majd később fog belázasodni,nem aznap!

Jaj ,de sokat segítettél most nekem!

2011. dec. 17. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Oltástól normális ha van egy kis láza. Viszont 39 fok az már nem vicc. Én orvoshoz vinném.
2011. dec. 17. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Biztos rátesz az oltás is, de ha nem tudod levenni a lázát és ilyen magas, akkor lehet valami más baja is, szerintem vidd el az ügyeletre
2011. dec. 17. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyomás az orvos!!! Egy ekkora babánál a 39,3-as láz nem játék, ennyire az oltások nem szokták felvinni a lázat. Illetve óvatosan a hűtőfürdővel is, mert ha nem jól csinálod, akkor többet árthatsz vele, mint amit használ.
2011. dec. 17. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:

A hűtőfürdőnél jobb, ha egy vizes textilpelenkéba tekered a törzsét, és cserélni kell ha átmelegedett.

De én most elmennék az ügyeletre a helyedben

2011. dec. 17. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Az oltás valóban nem produkál ilyen magas lázat!!! Nálunk is volt oltás után ilyen magas láz, de közben kiderült, hogy torka is piros volt! Kapott is szurit...de attól elmúlt a nagyon magas láz!!! Mindenképp orvos!!!
2011. dec. 17. 13:06
 7/8 A kérdező kommentje:
A kup segitett, lement a laza 37,6-ra. Ha ismet felszokne, megyunk ugyeletre. Koszonom mindenkinek
2011. dec. 17. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Hál'Istennek!!! Remélem, már nem is fog felszökni neki olyan magasra!!! Jobbulást nektek!!!
2011. dec. 17. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!