Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
7 hónapos lesz a kisfiam. Éjszaka belázasodott 38 fokos láza volt, picit folyik az orra és kicsit köhög. Most nincs láza, éjszaka adtam Neki kúpot. Tegnap voltunk orvosnál, oltást kapott volna, de be volt dugulva az orra és ezért nem kapta meg. Az orvos megvizsgálta, megnézte a torkát is, de azt mondta, hogy semmi baja, és valószínűleg a száraz levegőtől van bedugulva az orra. Levigyem most orvoshoz, hogy lázas volt? Nem nagyon akarom a beteg gyerekek közé se vinni, nehogy mégjobban elkapjon valamit. Éjszaka nagyon rosszul aludt, most nagyon álmos, de képtelen elaludni. Mit csináljak?
2011. nov. 25. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel péntek van, ezért én levinném, nehogy hétvégén kelljen ügyeletre menni, ha megint belázasodik és más tünetek is megjelennek esetleg.

Mára már biztos piros a torka is.

A dokinak kell eldönteni, hogy vírus okozza-e, kell-e antibiotikum, milyen gyógyszereket adj neki.

Írod, hogy most is bágyadt, estére valószínű megint lázas lesz, akkor pedig jobb, ha most látja az orvos!

Jó, hogy nem adta be az oltást a dokitok.

Mielőbbi gyógyulást nektek!

2011. nov. 25. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Én felhívnám a dokit, hogy mit tegyek.

Lehet, hogy azt mndja, vidd, és lehet, hogy azt mondja, várj még egy napot.

Azért nehéz a kérdés, mert még elég pici. Ilyenkor nem szabad packázni.

(Egy évessel már várnék egy napot)

A másik érv viszont amellett, hogy inkább ma vidd, mert most még el tudod, ha éjjel lesz rosszabbul, itt a hátvége, akkor már csak ügyelet van...

2011. nov. 25. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Mivel péntek van és láz volt, így én elvinném.
2011. nov. 25. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én elvinném. Mivel tegnap vizsgálta, félő, hogy ha felhívod, akkor azt mondja, hogy ha tegnap nem volt semmi baja, ma sincs, és mondjuk a fogzásra fogja. Péntek lévén én is vinném!
2011. nov. 25. 11:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Felhívtam az orvost, és voltunk is Nála. Azt mondta, hogy piros a torka és megfázott. Írt fel antibiotikumot, ha megint lázas lenne.

Köszönöm a válaszokat :)

2011. nov. 25. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Szegényke.Jobbulást!
2011. nov. 27. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!