9 hónapos babám szinte naponta legalább egyszer beüti a fejét. Lehet ettől pl. idegrendszeri károsodása? Néha akkorát koppan, hogy nagyon megijedek!
most tanul állni. mindenbe belekapaszkodik, és sokszor hátraesik. mit csináljak?
1. nem mozdulok mellőle. tényleg ez a megoldás? de akkor semmi mást nem tudok csinálni, csak egész nap őrzöm a babát.
2. akadályozom a mozgásfejlődésben, és becsatolom a pihenőszékébe, hogy ne tudjon mozdulni. de ez, gondolom, nem megoldás.
ti hogy vigyáztok a babátokra, hogy minél kevesebb sérüléssel vészeéje át aezt az időszakot
nagyon félek, hogy v.mi baja lesz a sok esés miatt? és ami a legaggasztóbb, hogy természetetesen mindig a fejét üti be...
na még egyszer:
ti hogy vigyáztok a babátokra, hogy minél kevesebb sérüléssel vészelje át ezt az időszakot?
nagyon félek, hogy v.mi baja lesz a sok esés miatt! és ami a legaggasztóbb, hogy természetetesen mindig a fejét üti be...
na, most oda kerültek az írásjelek, ahova eredetileg is szántam:)
Én kiskoromban buktam akkorákat,hogy tényleg megijedtek:DA bébikomppal elvágódtam,estem keltem úton útfélen,most mégis élek virulok és nagyon de nagyon okos vagyok:P
Viccen félretéve,nem nem lesz semmi baja,ez "természetes" folyamat a babáknál:)Gondolj bele,hogy ükanyáink egykor még a rétre is kivittek minket ott aztán lehet huppanni és mégis egészséges lett mindneki:D
ja, amúgy is egy nagy paragép vagyok a férjem szerint:)
ő sokkal könnyebben veszi az eséseket, nem majrézik annyit, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!