AZ agressziv hisztit hogyan lehet kezelni?
Ami nálunk bevált, az az hogy beküldöm a szobájába és akkor jöhet ki ha befejezte a hisztit. Ki is jön ha kész és hozzáteszi vigyorogva - anya befejeztem :)
Ha hasonlót csinál akkor elveszem a játékát persze ezt még nagyobb hiszti követi...aztán ha jól viselkedik visszakapja.:)
Huu utolsó, ez morbid volt.
Amúgy bocsi az off-ért, nem szolgálhatok hasznos tanáccsal, csak együttérzéssel, ugyanis nálunk is hasonló a helyzet. Ha nem engedek valamit, akkor egyből hiszti, és akkor csapkod mindent, és nem csak a játékait, hanem ami csak a keze ügyébe akad, volt hogy az asztalterítőt rántotta le bosszúból, és borult minden ami csak ott volt. De ha mindent el is pakolok, akkor meg a szekrények ajtaját, vagy a rendes ajtót csapkodja. Persze azzal, hogy ezeket sem engedem neki, még inkább nem csillapodik. próbáltam már azt, hogy rácsapok a kezére, de akkor meg sír, és ugyanúgy mérges, vagy erélyesen rászólok, vagy kedvesebben, türelmesebben, vagy elterelni a figyelmét, de semmi. Persze egy idő után lehiggad, de csak ha már kitombolta magát. Nem tudom én se, hogy mit csináljak, mi használna. Amúgy tündéri gyerek, de nagyon akaratos. Az a baj, hogy ami tippeket olvastam most itt is, nem túl használható, legalábbis számunkra. Sarokba nem tudom küldeni, mert eljön onnan, a szobájába nem akarom becsukni egyedül, mert ugye csapkod és szétdobál mindent, az utazóágyba szoktam néha berakni, hogy "gondolkozzon", csak azt sem akarom, hogy ahhoz szokjon hozzá, hogy az a "büni-hely", mert máskor is be szoktam rakni néha.
Abban reménykedem, hogy majd ha kicsit idősebb lesz (most 20 hós), jobban megérti majd, hogy mit mért nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!