Éjszakai köhögésre adhatom?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 éves, kicsit náthás és általában éjszaka köhög. 9-kor alszik el és éjfél körül kezd köhögni. Prospan és Baby Luuf van itthon, régebben vettem, de még nem próbáltam. Most adhatok még neki Prospant, vagy az nagyon meg fogja köhögtetni? A Baby Luuf mennyire hatásos? Nem lázas és nappal csak az orra folyik. Az orvos Sinupretet javasolt, de az régebben sosem vált be. Calcimuscot és Cebiont kap.2011. dec. 16. 17:02
1/4 anonim válasza:
A Baby Luuf nagyon jó mi is azt használjuk most lándzsás utifűvel együtt csodaszer!
2/4 anonim válasza:
A Prospan köptető hatású.
Nekem a doki azt mondta, hogy délután (éjszakára) már ne adjak neki köptetőt, mert nem jó.
Esetleg még a Cebion cseppet megpróbálhatjátok - náthára -, nálunk bevált.
3/4 anonim válasza:
Dehogy Cebion! Fenistilt akartam írni!!! (bocs)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbáljuk.
2011. dec. 17. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!