Angliaban nem engedik, nem javasoljak egyaltalan kitisztitani, leszivni a baba orrat, mert annal tobb termelodik, azzal ervelnek. Magyaro. Mert axenkezoje?
Erdekes en is itt elek es a gyogyszertarba vettem orrszivot sot nekem mondta a gp es a Health visitor is hogy szivjam nyugodtan.
Magyar oldalon olvastam ugyanezt az ervelest miszerint ne szivd sokszor mert annal tobb termelodik ugyanis a szivassal ingerled az orr nyalkahartyajat.Ez igy is van.
Itt viszont tobb az oltas ,nemelyikert otthon fizetned kellene.
Szerintem ez a rendszer sokkal jobb es fejlettebb mint az otthoni.Lehet nehany dolog hajmereszto de M.o.-n is.
Mi is angliaban vagyunk, hulyenek neztek hogy ez szivni akarom a gyerek orrat... Aztan vettem az amazon-on orrszivot, es kesz. Amikor meg volt fazva es ejjel nam kapott levegot mert el volt neki dugulva, akkor hagytam volna ugy? Hulyek ezek... Erdekes, ha eszivom mindig sokkal jobb.
Van egy-ket erdekes dolog itt.. Pl ahogy mas is irta, a D vitamin.. Engem szabalyosan kerdore vontak hogy honnan van, miert adom, mennyit adok (en hulye elmondtam a health visitornak...) Na meg a babatea, azert is csak neznek, hogy en komenyt itatok a gyerekkel. Ja, a legjobb hogy ne vagd a gyerek kormet, egy eves koraig RAGD neki... Ja, es ne felejtsuk el hogy heti 1-2 furdes eleg! Jaaaa... Bar az angoloknal a felnottek sem furdenek tobbszor :P
A 4 hos oltas nal otthon ezek vannak:DTPa+IPV+Hib
Önkéntes: PCV
itt:DTPa+IPV+Hib,PCV,Meningoccus alias MenC
12Hos otthon semmi
itt:Hib+MenC,PCv,MMR(utobbi otthon 15hos korban kerul beadasra).
Otthon a MenC fizetos ha jol tudom.
Mi is Angliában élünk, és ennyi hülyét, mint ami itt van, otthon keresve sem találnék.
Lásd: kb. 0, azaz NULLA fokban mezitláb, zokni és cipő nélkül, sapka nélkül ülnek a babakocsiban a simán 1 év alatti babák.
Tényleg nem kapnak a babák D-vitamint, ami végül is nem nagy baj, úgysem támogatják az anyatejes táplálást, hiszen ott a rengeteg féle tápszer, amit bármelyik Tescoban megvehetsz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!