Hathós babám vacsora nélkül feküdt le, mi a frac ez? Tiszta idegbajt kapok, segitségeteket kérem.

Feküdj le.
Nagyon elfáradhatott a sok új ingertől. Tedd be a melegítőbe a kaját ha felébredne, de lehet, hogy végogalszik. De addig is, te aludj!

Nyugi!
Menj aludni, ha a kicsid éhes vagy szomjas lesz felébredsz majd.
Jó pihenést!

mindegy hogy alszol vagy sem, de a kicsit hagyd aludni :)
nem szabad erőltetni, ma egyébként is nagyon meleg volt, számíts rá, hogy később is lesznek ilyen napok. neked sem mindig ugyan olyan az étvágyad.

Legyél nyugodt!!
Az én lányom rekorder a nem evésben, de szép fejlett, nem kövér nem sovány. Csak az én idegeim vannak kikészülve. A te babucid szerintem azért nem evett ma vacsit, mert sok inger érte, meleg van, lehet hogy fogzik is, vagy már mozgolódik a fogcsírája, és egyszerűen elfáradt. Sok volt neki ez a nap. Holnap bepótolja. Jó éjt, pihenj le és aludd ki magadat. Üdv. 1 éves kislány anyukája

Nálunk kb 3 hetente van ilyen. Nincs belőle gond, éjszaka ébred és kéri a kajcsit, de volt már, hogy így is átaludta az éjszakát. Bízd rá :)
Nyugi, csak lazán :D

Ez néha előfordul: annyira fáradt, hogy átalussza az etetést. Semmi baja nem lesz, ha reggelig alszik, akkor se.
Azért ha mégis ébred és éhes lesz éjjel/hajnaéban, inkább friss tápszert csinálj. Forralj most vizet, azt elég lesz megmikrózni.
Jó éjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!