Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt olyan anyukák,...

Vannak itt olyan anyukák, akiknek a babáját a Dévény módszer szerint tornáztatták, vagy tornáztatják jelenleg is?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok, illetőleg milyen probléma felmerülése végett kellett elkezdeni?
2011. dec. 16. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
azért nem midnegy hogy egy 3-4 hónapos babát visznek kezelésre vagy egy majd egy éveset.a lányomat mint írtam 4 hónaposan vittük, de valójában mégcsak két hónapos lett volna ha időben születik. egy pici baba még jó hogy sír,hiszen semmit sem ért a világból. később mint írtam már a lányom sem sírt csak elfáradt és unta felétől..
2011. dec. 16. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:
És minél korábban kezdik, annál hatékonyabb, annál gyorsabb az eredmény. Ált 6 hónap alatt kellene elkezdeni. 1 év után már tovább tarthat a kezelés.
2011. dec. 16. 13:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a gyógytornászunk, hogy minél korábban kezdődik a kezelés annál jobb. De úgy 2 éves korig a leghatékonyabb. Néha idősebb gyerekeknél és felnőtteknél is szokták alkalmazni, de olyankor már nem olyan hatékony illetve több ideig tart. Felnőtteknél segíthet ha pl. baleset ér valakit, segíthet felépülni.
2011. dec. 16. 16:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy anyukát aki a babáját 1 évesen kezdte Dévény módszer szerint tornáztatni, azóta eltelt 5 hónap, a baba mostanában kezd kapaszkodás nélkül járni. Egy másik anyuka is arról számolt be, hogy kb. ennyi időbe telt amíg beindult a járás és ők is kb. 1 évesen kezdték.

Mi is járunk, kislányom másfél hónapos kora óta, most 8 hós és már kezd mászni, napra pontosan 6 hósan kezdett kúszni. Nálunk a lábikói lazák, a válla pedig túl feszes-kötött, nagyon be volt mindig húzva a kis nyaka és a karját alig lehetett felemelni! Az én lányom borzalmasan sír sajnos :-(

2011. dec. 16. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Kisfiam 1,5 éves és még nem jár önállóan, ezért heti egyszer járunk tornára. Azt mondták kicsit hypotón (vagy hypotóniás?) de, hogy nincs nagy baj. De tény, hogy neki van egy komoly betegsége és ezért sokat voltunk kórházban. Különben azonban jól fejlődik, okos, ügyes, eleven. És igen, sír sokat a kezelés alatt, remélem nem kell sokáig járnunk.
2011. dec. 16. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!