Milyen multivitamint adtok babátoknak?
Most lesz 17 hónapos a kislányom karácsonykor. Pár napja nem hajlandó meginni a tápszert. Minden reggel és este eddig nagy hanggal követelte a tápszert, de egyik reggel eltolta. 2 féle tápszer is volt éppen, mert hol itt vesszük a tápszert, hol ott. Egyiket se kérte, aztán próbálkoztam este is, meg következő reggel és este. 3 napig próbáltam és nem kéri. Valamilyen vitamint viszont szeretnék neki biztosítani.
1 éves kora után elkezdtük kóstoltatni a tejet vele. Mostanában egyre jobban kérte. Minden reggel én megiszom egy bögrével és az utóbbi időben a felét ő issza meg. Most, hogy nem issza a tápszert, már nem elégszik meg fél bögrével. :D De ezekben a bolti tejekben nincs vitamin. Van olyan multivitamin, amit már ilyen idős korban ehet?
Cebion multivitamin szirup, multikid vassal
15 hós baba
Teljesen normális igénye a lányodnak, hogy már nem kéri a tápszert, hiszen majdnem másfél éves. Nem hinném, hogy kéne neki bármiféle plusz vitamin, hiszen mostanra már elég változatosan táplálkozik.
Én csak akkor adtam/adok plusz vitamint, ha betegek a gyerekeim.
Ja, és másfél évesen már nem "baba", hanem kisgyerek. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!