Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orsolya név tetszik Nektek?

Orsolya név tetszik Nektek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 21:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Na végre, valaki! :) Kicsit csibészes is a név, nem?
2009. máj. 17. 21:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell, hogy tetszen, amilyen nevet adsz a kicsidnek.

A lányom Barbara és sokan azzal heccelnek, hogy olyan körtealakja lesz mint a Barbamamának a meséből.

Nem érdekel mások véleménye.

Üdv. 14 hónapos Barbababa anyuja

2009. máj. 17. 22:00
 13/24 A kérdező kommentje:
Igen, ez annyira gáz, hogy mindig van valaki a környezetedben, aki megmondja a frankót. (persze most az ismerősökre gondolok, és nem idgenekre, pld. itt a fórumon). Nálunk a szüleimnek sem tetszik a név, de minket nem érdekel, nekünk ez tetszik :)
2009. máj. 17. 22:02
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
az első én voltam, aki mondta, h tetszik. annyit csak, h a mostanában adott keresztnevek közt zömmel találunk olyant, ami nevetséges, fura... mi Orsikának hívjuk a barátnőm 3 éves lányát, és abszolút jól hangzik. jobban mint az Álmos, Brúnó, Tas, Mercédesz. Csenge nevű ismerősöm is van először fura volt, de idővel minden természetes lesz.
2009. máj. 17. 22:03
 15/24 A kérdező kommentje:
Igazad van. A barátnőmé Mercédesz. Soha nem adnék ilyen nevet a gyerekemnek.. Az egyszerűek tetszenek :)
2009. máj. 17. 22:04
 16/24 A kérdező kommentje:
Ja, és mi már most Orsinak hívjuk, nemes egyszerűséggel. :)
2009. máj. 17. 22:06
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
A kislányomat is Orsolyának hívják a fő ok,hogy szerintem a Szatmárihoz illik meg,hogy lehet becézni de ha egyszer netalántán üzletasszony lesz a drága akkor komoly is.
2009. máj. 17. 22:06
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Nekem egyetlen egy dolog miatt nem tetszik.Ez pedig az Orsi virsli..nem tehetek rola,mindig ez jut eszmbe:-)
2009. máj. 17. 22:21
 19/24 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Nekem sem tetszik, de nem az a fontos, hogy másnak tetszik e a gyermeketek neve, haenm hogy nektek tetszike, hogy illik e hozzá, és a vezeték nevéhez. A többi nem számít. Én legalábbis nem foglalkozom azzal, hogy másoknak tetszik e vagy sem. Illik a babához és a vezeték nevéhez és nekünk tetszik. Két utónevet kapott, és majd eldönti hogy melyiket kívánja használni. Sok boldogságot. 1 éves kislány anyukája

2009. máj. 17. 22:41
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik! nálunk a párom miatt nem lett Orsi a lányunk... :(
2009. máj. 18. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!