Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éven felüli babák anyukái!...

1 éven felüli babák anyukái! Minden nap főztök? Ha nem, hány naponta? A baba a ti ételeteket eszi?

Figyelt kérdés
Akinek van kedve, leírhatja, hogy miket szokott főzni. Köszi
2011. dec. 15. 13:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

15honapos a lanyom.

Hetfon:finomfozelek csirke husival

Kedd:Krumplis teszta

Szerda: cukkini fozelek husival

Csutortok:Tokfozelek husival

Pentek: spenotot tervezek tojassal

Szombat: borsofozelek majjal

Vasarnap: rakott karfiol

2011. dec. 15. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Van, hogy kulon fozok meg neki es lefagyasztom ha tobb sikerul.
2011. dec. 15. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:

16 hónapos kislányom azt eszi, amit mi, max. külön köretet csinálok neki, ha olyan saláta van, amit ő nem tud megenni. Ez a hetünk ilyen volt:

H: Natúr csirkemell+ zöldborsós rizottó

K: Sertéspörkölt+ tészta

SZ: Krumplifőzelék+sült virsli

CS: Bolognai spagetti

P: Hagymás tarja+ rizs

Sz: Krumplis tészta

V: Hekk+krumplipüré+ párolt zöldség

2011. dec. 18. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:

15 hónapos a fiam.Szinte minden nap főzök,azt eszi amit mi.Ha csípőset csinálok akkor kap mirelit kaját,amit szintén én csináltam.

Ma sárgaborsó főzelék volt sült kolbásszal.De volt a héten krumplis tészta,húsleves,palacsinta,paprikás krumpli.De evett már rakott krumplit,spagettit is.

2011. dec. 18. 13:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! 13 hónapos, általában azt eszi, mint mi! 90%-ban minden nap főzök, ha viszont sok marad másnapra, akkor egy nap kimarad, és mi másnapos kaját eszünk! De a picinek akkor is főzök valamit, direkt csomagoltam el a fagyasztóba úgy húst ilyen esetekre, hogy 1-1 csirkecomb, vagy csirkemell, és akkor azt előveszem neki, és megsütöm, meg főzök neki hozzá krumplit, rizst! Úgyhogy ha mi másnapos kaját eszünk, a gyerkőc akkor is frisset eszik!
2011. dec. 18. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:
levest 3szor főzök egy héten. másodikat minden nap mást. 17 hónapos a kislányom és azt eszi amit mi.
2011. dec. 18. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!