2 hónapos babát be lehet vinni Hévízre a tóba?

Ne vidd be a vizbe. A baba uszás megfelelő vizközegben ahol a babáknak megfelelően tartják tisztán, ott igen.
Ne vidd olyan zárt zsúfolt, helyekre sem, ahol nagyon sok ember megfordul naponta. Nem kell edzeni az immunrendszerét és a túl sok ingerre (fények, hangok, zajok)sincs szüksége. Még ha békésen alszik is közben, az érzékszervei működnek.
alapesetben egyetértek (boltban sem volt még soha, nem is lesz jódarabig, rosszul vagyok a teszkós babáktól), csak nem tudtam, hogy a gyógyvíz is ártalmas lenne-e neki. nem főszezon lett volna, szóval tömeget kikerülve.
tömegbe biztos nem vinném, sőt, én se mennék :) köszi a válaszokat, várok még picit ezzel. nekem amúgy a babaúszás zsúfoltabbnak tűnik, oda azért nem viszem.

Neeem!
Viszont én vásárolni megyek vele mert nem tudom kire hagyni. Attól semmi baja nem lesz, nem nyúl hozzá senki.

A lányom 14 hónapos, de a Neki vásárolt úszómedencébe az idén még nem fog fürödni, majd jövőre. Pedig azt egyedül csak Ő használná, és igaz csapból folyó,de tiszta vizet teszünk bele, amit a nap melegit majd fel.
Szerintem 2 hónapos baba nagyon pici a gyógyvizbe való fürdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!