Miért nem alszik, normális ha ilyen keveset alszik?
3 hónapos a baba, de napközben néha ,nem minden nap alszik max 1 órát, este kb 6 órát sokszor kevesebbet.
Mit csináljak, hogy többet aludjon, mert így kifogok dőlni.
Semmit nem tudsz tenni, altatót mégsem adhatsz neki :)
Amikor ébren van, próbáld meg minél jobban lefárasztani játékokkal, hátha akkor többet fog picit aludni.
kiviszem sétálni addig alszik ha behozom felébred, csak itt az a baj, hogy én nem tudok kint a levegőn állva aludni.
egész nap foglalkozva van vele, de játszani még azért nem tudunk, hogy elfáradjon
nálunk és fél 7kor van fürdetés de 11-ig le se akarja csukni a szemét, az éjszakát se alussza át, minimum kétszer felébred
a hintába úgy ahogy el van de nem alszik benne, ha meg véletlen kikerülök a látóteréből ordít, így mindig szem előtt kell lennem
Hogy alszik?
Hason, háton?
Lányom addig volt rossz alvó, amíg nem tudott hason elaludni. Az első 3-4 hónapban utált hason feküdni, így aludni sem volt hajlandó úgy. De aztán megszerette, és úgy sokkal hosszabb ideig volt képes aludni.
Én úgy láttam az alvás számára nem volt természetes (mint ahogy én gondoltam volna), hanem azt is meg kellett tanulnia.
Plusz a napi rutin is egyre jobb lett, akkor már egyre jobban tudta ő is, hogy mi miután következik, így később már szó nélkül elaludt, csak ez nála egy folyamat volt.
Nem tudom mit tegyél, de reméljük nálatok is változik majd a babád hamarosan ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!