Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik egy nap 9-10...

Mennyit alszik egy nap 9-10 hó körüli babátok?

Figyelt kérdés
Hányszor alszik egy nap? És mennyi időt?
2011. dec. 14. 08:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Este 8-tól reggel 7-8-ig alszik, majd 11 órától kb. 1-2 óráig, és késő délután alszik még 4 és 5 között. Tehát napközben még kétszer alszik 2 órát és délután 1-et. De olyan is előfordul amikor a délelőtti alvás 3-4 órásra sikeredik, olyankor délután már nem engedem elaludni.
2011. dec. 14. 08:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Remélem érthető voltam, elég zagyvaság amit írtam...

szóval délelőtt 2 órát, és délután 1 órát alszik, de van, hogy egyhuzamban alszik 3-4 órát, ilyenkor kimarad a délutáni alvás

2011. dec. 14. 08:24
 3/9 anonim ***** válasza:
2-3 szor alszik. Ha csak 2*, akkor 3/4-1 órákat, ha 3*, akkor rövidebbeket
2011. dec. 14. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Kétszer, egy óra délelőtt és egy óra délután. Az éjszakát nem alussza végig kb 4 hónapja, 6-szor kel átlagban. Nehezen viseli a fogzást.
2011. dec. 14. 09:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Hasonlóképp van nálunk is, mint az előző válaszolónál. Kislányom tegnap lett 10 hónapos. Reggel 8 körül ébred, plusz-mínusz fél óra. Olyan 11 körül (reggeli ébredés idejétől függően) leteszem aludni. Ekkor alszik másfél-2 órát. Aztán este 5-6 körül alszik még egy órácskát. Így ő este 9 tájékán szokott elaludni.

De tegnap pl. elaludt fél 12-kor és fél 3-kor kelt fel. Ha ilyen sokat alszik délben, akkor a 2. alvás kimarad, mert akkor lenne éjfél is, mire lefeküdne. Így csak egyszer aludt, este 8 körül tettem le.

2011. dec. 14. 09:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Mármint hasonló, mint az első válaszolónál, csak közben érkeztek még válaszok.

utolsó voltam

2011. dec. 14. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:

9,5 hónapos a kislányom. Este fél 9 körül alszik el, reggel fél 8-8 körül ébred. Éjszaka nem kel, max.kitakarózik és azért nyüszög.

Nap közben már csak egyszer alszik, ebéd után. Másfél-2 órát szokott ilyenkor aludni. Van, hogy többet, van, hogy kevesebbet. Már lassan egy hónapja így alszik.

2011. dec. 14. 09:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Ma 10 hónapos a kisfiam. Általában este 8-tól alszik reggel 7-ig. Akkor eszik, tisztába tesszük és visszaalszik még 1/2-1 órát. Utána már csak ebéd után alszik kb. másfél órát. Vagyis napközben már csak egyszer alszik. Próbáltam délelőtt 10órai után letenni, korábban még aludt fél órát, most már ordítás van, nem akar aludni. Este 6-tól viszont már baromi álmos, teszi le mindenhol a buksiját :-)de próbáljuk húzni az időt a fürdéssel meg a vacsival.
2011. dec. 14. 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:

8,5 hónapos a lányom.

Este 9-től reggel 8-9-ig alszik.

Aztán 11-től fél órát, majd 15 órától egy, másfél órát, ha sétálunk, ha viszont itthon vagyunk, akkor csak fél órát. Sajnos napközben keveset alszik, és elég aktív gyerek. De legalább az éjszakák nyugisak. :)

2011. dec. 14. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!