Láttátok a mai híradóban a kanyaró járványról
szóló híreket?
Figyelt kérdés
Romániában állítólag kanyaró járvány tombol. Felhívták a keleti határ mentén élők figyelmét, hogy kicsi gyermekeikkel ne menjenek nagy bevásárló központokba!
Annyira megijesztett a dolog. Bár mi közép MO-on élünk, de hát akkor is nagyon szörnyen hangzik. Mi van azokkal a babákkal akik még nincsenek oltva? És velünk szüleikkel, mi sem kaptunk ilyen oltást?
Nem láttam, de most kezdek betojni, 3 hónapos a fiam. Nem tudom, hogyan ne vigyem 15. hónapjáig emberek közé, hiszen mifelénk is sokan jönnek ide dolgozni Romániából. Remélem ez is csak olyan hír, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja. Vagy pedig csírájában elfojtják a járványt, nyílván a szegény, rossz körülmények közt élőknél van. De ez azért hihetetlen a XXI. században...
2011. dec. 13. 19:47
2/13 anonim válasza:
Igen. 6 hónapos a fiam, és én is eléggé be vagyok tojva, bár mi Bp-hez közel lakunk, de akkor is...
2011. dec. 13. 19:53
3/13 anonim válasza:
Én Debrecenben vagyok és 17 hónapos a lányom,ugyan már megkapta az oltást,de mi van ha mégis...:(
Itt rengeteg a román,meg ukrán...vásárolni jönnek a Tescoba.
2011. dec. 13. 20:04
4/13 anonim válasza:
Ez az. Első vagyok, és Bp-hez közel lakunk, de mint írtam, Romániából elég nagy a forgalom, bárhol lehetnek munkavállalók is, itt is sokan vannak.
2011. dec. 13. 20:15
5/13 anonim válasza:
A hír úgy szólt, hogy a határok mentén ne menjenek a bevásárlóközpontokba babákkal, kisgyermekekkel!!!!
2011. dec. 13. 20:18
6/13 anonim válasza:
előző vagyok
...és ez csak az ünnepek környékére vonatkozik.
(románia, ukrajna, Németország)
2011. dec. 13. 20:19
7/13 anonim válasza:
Ok, de a határon nem vizsgálják, hogy ki kanyarós és ki nem az. És ha már itt van, bárhová mehet, akár betegen is.
2011. dec. 13. 20:19
8/13 anonim válasza:
20:19 vagyok.
Hír: vásárolni jönnek át most tömegével (mivel a Forint a béka segge alatt van).
A határ menti bevásárlóközpontokat veszik célba, az ünnepek közeledtével.
2011. dec. 13. 20:58
9/13 anonim válasza:
Sajna nem csak rossz körülmények között élőket érint, hiába 21. század, egyszerűen van(nak) olyan ország(ok), ahol ez nem kötelező oltás. Pl. Németországban sem.
2011. dec. 13. 21:04
10/13 anonim válasza:
9hótól be lehet adatni, azt mondták. A gyerekorvosok mit szólnak ehhez?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!