Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért rakják fel a szülők a...

Miért rakják fel a szülők a babájukról, kisgyermekükről szóló videókat a youtube-ra?

Figyelt kérdés

Nem látom értelmét. Csak úgy, vagy tárolás miatt, vagy így könyebb megmutatni családnak, mint elküldeni lemezen, vagy miért? Tényleg szeretném tudni.

Én nem tenném fel. Mi erről a véleményetek?

2011. márc. 25. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy a család lássa,hogy ha elveszne a gépről,a lemezről akkor is meglegyen,mert büszkék a gyerekükre.

Szerintem ez teljesen normális dolog!

2011. márc. 25. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi nem Mo-on élünk és így könnyebb megmutatni a családnak, mert túl nagy szokott lenni a fájl méret, így levélben nem megy át, rapid share-ről meg egy nap mire szegények leszedik.
2011. márc. 25. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Elözövel értek egyet mi sem MO-n élünk 1szer próbáltam MSN-en átküldeni 2videót mondanom se kell kb 6órán át tartott mire átment.Hát ezért.
2011. márc. 25. 11:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Én se Mo-on élek, ez nekem is eszembe jutott. Csak az tart vissza, hogy mindenki láthatja. Mi is készítünk kislányunkról videókat, de úgy tervezzük, hogy majd csinálunk válogatásokat, és azt visszük majd haza. Család folyamatosan látja, minden hétvégén beszélgetünk skypon. Úgy lehet felrakni, hogy más ne lássa, csak adott emberek?
2011. márc. 25. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, persze hogy megteheted:)Amikor töltöd fel a videót 3 féle lehetőséged van, én ált. a másodikat választom, ami azt takarja, hogy csak az nézheti meg a videót, aki ismeri a linket.
2011. márc. 25. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is így szoktam. A második lehetőséget választom, így csak az látja a videót, akinek elküldöm a linket. Más nem. A kereső nem listázza ki.

Ezenkívül a vidéken élő szüleim könnyebben és gyorsabban kezelik a pc-t, mind a dvd-lejátszót...

2011. márc. 25. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!