Miért csapkod a 7hónapos kislányom?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám leszoktatni arról hogy ütögessen. Olyan sallereket osztogat hogy mindenki meglepődik. Ha meg fexik akkor rúgkapál mintha fel lenne húzva. Miért csinálja?2009. máj. 17. 11:24
1/4 anonim 

válasza:

az én fiam 8 hós múlt, még mindig ezt csinálja. a játékokat is sokszor nem megfogja, hanem püföli. van mikor egy szem borsóval meg eljátszik, tehát nem azzal van a gond, hogy nem tudja megfogni vagy ilyenek. én is kapok eleget tőle, meg markolászik. a körmét belevájja abőrömbe és nem engedi. szörnyen tud fájni:-) Remélem leszoknak róla. Fekve is folyton jár keze lába, ha hason van, akkor is rúg folyamatosan a lábaival.
2/4 anonim 

válasza:

Szia!
Pont tegnap kaptam a manócskámtól egy akkora sallert az arcomra és ha ez nem lenne elég,akkor a szemembe is belekarmolt!Állandóan üt,csapkod,rúgkapál,de ő ezt élvezi,majd csak kinövi!
5 hó baba anyukája
3/4 anonim 

válasza:

Szólj rá,határozottan,hogy nem szabad és tereld el a figyelmét.Náluk ez még játék,de ne hagyd,a későbbiekre nézve nem jó dolog.Az én lányom is csinálja(6.5 hónapos).Szerintem 1 maratont már rég "lefutott" :-)
4/4 anonim 

válasza:

Tetszik neki. Ez is olyan h. ebben a korban ez jön be a legjobban. Majd kédőbb már más fog neki tetszeni. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!