Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felbontott tápszert meddig...

Felbontott tápszert meddig lehet felhasználni?

Figyelt kérdés
Humanatápszerünk van.A dobozra rá van írva,hogy a felbontást követően 3 hétig lehet felhasználni.Ha letelt a 3 hét,de még van a tápszerből,akkor azt már nem is lehet felhasználni?
2008. márc. 26. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínű,hogy rá van írva a dobozára.

De kb:+-4 hétig

Üdv

2008. márc. 26. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Jaj bocsi.A folytatásod nem olvastam.

Hát azt már nem lehet biztonsággal felhasználni,mert biztos tartalmaz olyan anyagokat amik ez idő lejárta után bomlásnak indulnak.Szerintem egyébként még lejárat után pár napig fogyasztató,de később dobd ki,nehogy baja legyen a kicsinek tőle.

Üdv

2008. márc. 26. 16:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2008. márc. 26. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam egy darabig csak akkor kapott tápszert, amikor kéthetente egyszer elmentem a levelezős suliba. Amúgy szopizott. Na most nem akartam kéthetente megvenni egy doboz tápszert, megkérdeztem a gyerekorvost, hogy mit lehet csinálni vele, azt mondta, hogy simán lehet egy hónapig is használni összesen (bár így sem fogyott el, sajnáltam kidobni, de mindegy), mert hát egy por elég nehezen tud megromlani, még akkor is, ha tejből van.
2008. márc. 26. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól is függ szerintem,mekkor a ababa, minél kisebb, annál óvatosabbnak kell lenni; de ha már kúszik-mászik, akkor már ellenállóbb a szervezete.
2008. márc. 27. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!