Hol lehet kapni és mennyibe kerülnek a homeopátiás golyók és a dentinox gél?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 08:11
1/7 anonim válasza:
A foga jön,és a fájdalom csillapítására kell?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, az egyik foga már kijött, a másikkal szenvedünk nagyon.
2009. máj. 17. 08:19
3/7 anonim válasza:
Én a létező összes készítményt kipróbáltam,sikertelenűl.Semmi nem használt,csak az,ha éjszakára adtam neki fájdalomcsillapítót,ha muszáj volt,hogy tudjon aludni.De agyógyszertárakban lehet mind a kető terméket kapni,amit írtál.Próbáld ki,mert minden gyerek más,de a homeopátiás bogyóknak utána nézett gyogyszerész ismerősöm,és amit kimondottan fogzásra ajánlanak és a chamomilla 9ch összetevői:3%kmilla kivonat,a többi csak adalék anyag.Ez bosszantó.Értem mért nem volt hatásos.
4/7 A kérdező kommentje:
És nem tudod véletlenül mennyibe kerülnek?
2009. máj. 17. 08:42
5/7 anonim válasza:
Dentinoxot a gyógyszertárban tudsz venni. Azért vigyázz vele, mert lidokain tartalmú, ezért csak 3-4-szer szabad használni. én közvetlenül elalvása előtt szoktam bekenni a fogat vele, és egy picit a cumiját is.
Magamon is kipróbáltam,kb 10 percig zsibbaszt, utána semmi. Viszont jó esetben ezalatt a 10 perc alatt bealszik a gyerkőc:-)
Ha nagyon szenved, én Panadolt szoktam neki adni, általában éjszakára. Ezt sem szabad tartósan alkalmazni, szóval csak ha nagyon muszáj akkor add neki inkább.
Sokan használják még a Viburcol kúpot is. Ez homeós kúp, nyugodtan lehet használni amikor kell. erről nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam még.
6/7 anonim válasza:
Dentinoxot kb 1100 ft-ért vettem. Chamomilla vulgarist 600 ft körül, ha jól emlékszem. De szabadárasak, úgyhogy gyógyszertártól is függ.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!